SV vil ha tilbake gammeldagse fotlenker

 
SV vil ha tilbake gammeldagse fotlenker
Loading...
Loading...
- Noen må ta et første steg, for innsatte i fengslene har eksplodert, og dermed sendes folk hjem med fotlenke. Hundretusenvis hvert sekund bare i Norden, påstår Seig Velling, som er miljøpolarisert talsmann for SV.

På grunn av det enorme antallet fanger som spres rundt omkring i landet, med en illevarslende og blinkende elektronisk fotlenke rundt foten, og nå har Listhaug krevd det samme for innvandrede forsvinningsartister blant asylsøkere, har varsellampene blafret blodrødt hos SV forlengs, sier Velling, som forklarer at hver sånn fotlenke er lagd av sterkt forurensende plast, og at flergangskuler i blytungt stål derfor vil være langt bedre for miljøet.

- Hvis meningen er å holde dem på ett sted, er det vel samme hva de har rundt foten, bare det er tungt nok? spør Velling rektumisk.

Han mener dessuten at smelteverkene på denne måte vil få mer og tiltrengt arbeid, og de forurenser i følge Velling mye mindre.

Seig Velling får full støtte av MDG.

MDGs miljøsentralmilitariserte talskvinne, Kim Sung Sang, sier til Klaksekampen at hun husker de tok opp samme tema på landsmøtet i fjor, men der snakket de om så mye rart ingen husket etterpå.

- Det var også et forslag om å forby klær, ettersom kårene for de som lager klærne er for dårlige, men forslaget ble dessverre nedstemt siden vi har vinter i Norge, mimrer Li Chong.

Også FrP er fornøyd med forslaget. Så fornøyd at Per-Willy Amundsen har applaudert hardt, høyt og taktfast omlag 4 cm fra øret til Velling i over to timer.

Amundsen kaller det et langt steg for ofrene, et museskritt for bandittene. Han minner om at en sånn fangekule veier pluss minus nærmere 700 kg.

- Man er stuck, og det er bare til pass for dem, legger han til.

Amnesty Internasjonal avd. Porsgrunn, har nå involvert seg i saken. Menneskeavrettighetsforkjemper, Kjartan Blum, sier til Nettoavisen at fotlenker i stål må være mykt polstret for å unngå gnagsår, og at lange svarte sexy strømper i nylon dessuten bør følge med. Utover det har han ingen kommentar og viser til vedtektene, som er vedlagt som en Powerpoint-fil.

FrP tror at også Senterpartiet vil bifalle forslaget, siden bøndene bruker samme utstyr for å holde sprengkåte okser i sjakk og dermed vet at det virker.

Hareide og KrF har så langt ikke kommentert forslaget, da det er oppussing av bedhus og misjonshytter som har allmektig og fullt fokus, men det er en reellt god mulighet for at KrF vil godkjenne forslaget, da også kristendommens historie og tradisjon er smekkfull av fotlenker.

Dermed, om også Høyre støtter forslaget, vil det ha flertall på Stortinget. SV gir dermed FrP en av partiets fanesaker på et sølvfat med duk under og dette har selvsagt opprørt og gitt store rystelser innad i både Venstre og Arbeiderpartiet. Imidlertid, hos Venstre var rystelsene i all hovedsak forårsaket av at Grande øvet på å danse Salsa, mens det hos AP kom av at klokka var halv ett, så alle skulle hjem fra jobb samtidig.

Dersom fotlenke-forslaget skulle bli vedtatt, betyr det ikke bare sterkt begrenset bevegelse for kriminelle og asylsøkere, men også mye arbeid for forskalingssnekkere, riggere, stillasmontører og lignende, sier finansminister Siv Jensen, spesielt om de skal opp mange etasjer med den 700 kilo tunge kula og mangler heis. Hun legger til at fordelene er større enn ulempene, bare man holder seg til loven.

Forslaget kan legges fram for Stortinget tidligst rundt påske, når det samles etter juleferien.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (107 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.