Mistenkelige forbindelser til Norge funnet i Hillary eposter

 
Mistenkelige forbindelser til Norge funnet i Hillary eposter
Loading...
Loading...
Nå virker det virkelig som sekken er ute av katten.

Den halvkriminelle organisasjonen Clinten Foundation, som Norge har sponset med mange milliarder, har også hatt andre utenomekteskapelige affærer i Norge, som også Bill hadde tidlig på åttitallet. Men det er ikke det verste i følge CNN, som kritisk og nøye har gransket hver epost Wikkiliks har lagt ut.

De fleste av disse epostene er eposter som Clinten enten ikke erindrer, har gått i glemmeboka, ikke kom i hug, eller rett og slett har ramlet ut, og hun kan derfor ikke få juridiske problemer i saken. Glemsomhet er som kjent ikke ulovlig.

Men i den nye interessante bunken med brev Wikkiliks har postet, er flere av samtalene med nordmenn.

Thorbjørn Jagland har for eksempel kommunisert med Hillary hele nitten ganger. Alle gangene for å spørre om veibeskivelse.

“Hallo, Tobben her, kæn ju fortell mi håv ai kæn faind the vei fromm the erport tu ju?” skriver Jagland i den ene eposten.

Åtte dager senere svarer Hillary:

 “What?”

Sånn holder de på i månedsvis, men uten at Jagland får noe særlig hjelp, så han endte opp med å droppe hele turen.

En annen tidligere arbeiderpartistatsminister, Jens Stoltenberg, har også kommunisert skriftlig med Hillary, én gang, og det var for å spørre om han kunne legge henne til på Facebook og Twitter.

“Sure,” var det korte svaret, så Stoltenberg lot det være.

Også høyresiden har vært aktive.

Erna Solberg har skrevet mer enn 600 eposter til Hillary, der halvparten er samme sorgtunge kondolansebrev vedrørende avgangen til Prince, mens resten er bilde av Prince med et stort hjerte på.

Solberg fikk aldri svar, og havnet sannsynligvis i spamboksen i stedet.

Utenriksminister Bjørg Brenda, er den som har vært mest aktiv i følge CNN, med stadige pengeoverføringer via PayPal, og koselige meldinger til Hillary når transaksjonene var blitt utført. Brenda fikk alltid svar.

“200 million crowns to your account today, Hillary! More tomorrow! ,“ skriver Brenda, og får øyeblikkelig svar:“Much appreciated, looking forward to speaking to you tomorrow, Bjorg ,” svarer Hillary prompte.

Men også relativt ukjente nordmenn har hatt kontakt med Washington.

Lofotfiskeren Sverre Draugen, har for eksempel invitert Hillary til en romantisk helaften i lasterommet på reketråleren hans, Draugen, oppkalt etter ham selv, bare de to, helt alene på fjorden.

Og selv om Hillary svarte at det fristet, satte Secret Service foten ned, spesielt etter at de fant ut at Draugen er pro-Trump.

En annen som liker Hillary er norske Ronny.

“I am with you Hillary!” skrev arbeidsledige Ronny Karlsen, og fortalte at han snart måtte i fengsel.

“Thank you!” svarte Hillary høflig.

Imidlertid var ikke alle nordmenn like begeistret for Hillary.

Den 17 år gamle skoleeleven Svein Danielsen, skriver i et krasst svar på en epost fra Hillary:

“RE: TOP SECRET! KEEP TO YOURSELF!

Stop sending me all this top secret shit! I have no interest in Benghazi or your transactions to ISIS and Taliban! How did you get my email btw?!?!?!?” skriver Danielsen hissig.

Svein Danielsen har forøvrig vært savnet siden Juli 2012, og informasjon eller observasjoner av Danielsen kan rettes til Årldal lensmannskontor, se link nederst.

Wikkiliks melder at de fortsatt holder på å kjøre inn post fra Hillary, men at mye også er på papir, så det vil ta noe tid å hente og kjøre alt til hovedkvarteret, da de kun har én bil.

Så langt har CNN bare gått gjennom 974,082 av de rundt 1,7 milliarder epostene Hillary hadde glemt, og flere nordmenn kan selvsagt dukke opp.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (128 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.