Stortinget skjøt paintball - vi ble med

 
Stortinget skjøt paintball - vi ble med
Loading...
Loading...
Sist uke avholdt Stortinget sitt årlige paintballmesterskap i enebærskogen i Vestmarka, der målet er å finne og bringe et flagg til et bestemt punkt for å vinne. Litt som orientering, men man blir skutt på. Og man bør selvsagt skyte tilbake om man blir skutt på, men det mente åpenbart ikke Knut-Arild Hareide, som hele tiden senket våpenet og snudde det andre kinnet til.

Laget til AP ble ledet av Jihadia Takbir, med Judas Gahr Støre og Trond Griske rett bak. Jihadia var som vanlig kledd i en palestinsk selvmordsterroristisk habbitt, mens Støre gikk i en alt for stor oransje kjeledress med “Convict” på ryggen og egenkomponerte sveisebriller i stedet for maske. Smygende bakerst kom Griske. Han virket vettskremt og skvatt av alle lyder, som også Støre gjorde, fordi Griske gjorde det, og han på grunn av at Større gjorde det, og i ny og ne sendte de to nervøst avgårde et par kuler inn i skogen, helt uten mål og mening, fordi de følte de “hørte noe”. Jihadia i tet ba dem roe seg ned og gro baller, før hun som en vaskeekte Mossad-korporal ålte seg framover med skalkene vibrerende ivrig under serken.

Venstre, som motvillig hadde tatt med Trine Sofie Grande på laget, motvillig fordi hun aldri finner rett knapp og derfor stadig prøver å skyte med sikringen på, men også fordi hun er et “easy target,” som lagleder Rabid Jaja sa på engelsk så hun ikke skulle forstå det, gjorde seg klar. Grande hadde en svart stripe under hvert øye og virket mer eller mindre psyko enn vanlig.

- Kom igjen for faen! skrek hun og klapset seg selv på kinnet til det nesten begynte å blø.

Rabid Jaja hadde foreslått at de skulle sverge troskap til IS før de tok avgårde, men det ble nedstemt.

Laget til FrP var også i år favoritter, og den våpengale gjengen gjorde seg klar. Ledet av Tybring-Gjedde, som var vant til litt av hvert i ghettoen i Oslo, Sylvi Listhaug, med spesialdesignet vikingformet paintballmaske, og hardhausen fra Moss, Ulf Isak Ulvstein, som var med etter at Anundsen måtte melde forfall på grunn av en inngrodd tånegl. De var for anledningen fullkamuflert med flere lag mose, tomme yoghurt og melkekartonger og annen dritt de hadde funnet i skauen.

Høyre stilte som vanlig med Erna “Iron Erny” i tet, med Brende virrende hjelpesløst utpå den ene flanken. Rett bak Erna kom Bernt Høie trippende, ikledd en rosa og svart kamuflasjeuniform, og med “PRIDE” stemplet over nesten hele maska.

Senterpartiet var som vanlig opptatt med innhaustinga, så de sendte i år avløsere i stedet. De rykket dermed opp på sølvplass hos flere bookmakere, også hos Oddsen og Bet Ink. Og da det ryktes at de ukjente avløserne ble sagt å være skarpskytende jegere fra bygda, endte oddsen på 1 eller verre, altså man måtte betale om man vant.

Stortingspresidenten var i år som i fjor dommer og blåste årets leker i gang. Spenningen var til å føle og tafse på.

Men i det han blåste i fløyta, klatret livredde Støre umiddelbart opp i nærmeste tre. Griske ble panikkslagen når Støre forsvant og la seg i fosterstilling for å trekke pusten.

- Herregud, mann dere opp, formante terroristkledde Jihadia, som måtte tilbake for se hvor de ble av.

FrP hadde motsatt problem. Der ville alle angripe tvert, skrikende og truende, mens kuler pumpet ut i alle mulige retninger i håp om at de traff noe, men det ble som vanlig med tanken, så de listet seg rundt på tå, fortsatt litt redd for å såre noen.

Allikevel var de favoritter, først og fremst fordi de andre lagene var så utrolig dårlige.

Høyre og Erna brøytet seg vei gjennom skogen. Hun la tyngde bak, så tykke greiner bøyde seg som siv i vinden. Det ble selvsagt et problem for Høie, som trippet lett rett bak og fikk hver gren i trynet, eller verre. For var han ikke tante før, så er han det garantert nå! Brende virret fortsatt alene langt utpå den ene flanken. Han virket veldig forvirret og prøvde å orientere seg etter sola, men det var umulig den regntunge dagen.

- Gå rett bak meg! ropte lagleder Solberg mot Brende, skarpt skarrende på bergensk, da hun så tafatte Brende på flanken.

- Jeg har roen! fortsatte hun, og Brende løp dumflirende mot henne mens han fordømte den dype myra.

Da hadde han fordømt alt fra ISIS til alt for trange støvler opp til flere ganger, og også fordømt seg selv for å fordømme ting mer enn en gang, som kan tyde på noe er fordømt psykisk galt.

Samtidig hørte Jihadia Takbir noe som knakk. Instinktivt holdt hun opp en hånd, noe som betød “Stopp” for de andre. Men både Støre og Griske var long gone forlengs, og dennne gang hadde Griske fulgt etter Støre opp i treet.

- Fy faen for noen pingler dere er, TAKBIR! skrek Takbir, før hun på egenhånd la ut på noe som virket som en islamsk selvmordsaksjon.

Med paintballs som tapetserte trærne de første tyve metrene til hun gikk tom, skrek hun “Allahu Akbar!” og stormet mot flagget. Det fikk briste eller bære, hun var i jihad-mode.

Men det samme var Venstres Rabid Jaja, som ruset mot flagget på akkurat samme måte.

Uten flere kuler og begge muslimer, dommeren ante det verste. Han var akkurat i ferd med å blåse av for å slippe potensielle halalslaktende kolbeslag fra begge, da FrP kom til unnsetning.

- FUUUUUUUUUKKKKKK YOOOOOOOO! brølte Lerstein og tømte magasinet på de to til de gikk i vanlig muslimsk knestående.

Han grep flagget foran nesen på dem, men løp i feil retning. For der kom Erna buldrende gjennom skogen, med Brende og Høie blodige bak.

- FUUUUUUUUUKKKKKK YOOOOOOOO! brølte Lerstein på ny og trykket på avtrekkeren, men han var tom for kuler etter massakren av Takbir og Jaja.

- Opp med hendene, Ulf, sa Erna, og still deg bak meg.

Lerstein hadde ikke noe valg og stilte seg bak forslåtte Høie, som smilte mot ham med et par utslåtte tenner og kraftige blåveiser på begge øynene. De var nesten gjenklistret av blod og gørr.

- POV, gutter. Dette har Obama lært meg. Prisons at war, sa Solberg stolt.

Kortesjen fosset videre. Erna brøytet vei mens de andre måtte holde styr både på seg selv, store livsfarlige grener i styggstor fart, en krigsfange, og ikke minst flagget.

Da var det senterpartiet slo til. Som ulver mot en liten uskyldig saueflokk. De første 80 skuddene traff Erna på tvers, og sjokkert sluttet hun brått å gå. Smerten jog gjennom magen, og det føltes som om hun var blitt truffet av et nært to meter langt ordførerkjede i stål.

- AU! Dette er langt over min tåle og smertegrense! Skyt jævlene, kommanderte kommandant Solberg, og tilkalte skyttere.

Brende og Høie ble kalt frem. Blodige og i halvsvime sto de og svaiet.

- Avfyr skudd! skrek Solberg ivrig og myndig.

Men begge hadde mistet geværet forlengs, og hadde såvidt klart å henge med i tempoet rundt i den tette skogen, der lagleder Erna selv, i fortvilelse hadde innrømmet at de var gått seg vill og at de hadde gått i ring gjentatte ganger. Hun innrømmet også at hun etter å ha sett filmen “The Blair Witch Project,” nå frykter skogen mer enn intenst etter mørkets frambrudd, og at hun derfor allerede kjente panikken komme snikende, selv om klokka bare var 10 om morgenen.

Uten våpen var Høyre sjanseløse. Solberg som hadde våpen var ute av spill, mens de to andre fra Høyre var så slitne og utslåtte at de ikke engang klarte å overgi seg ved å rekke opp hånda. Dermed ble massakren total.

Imidlertid hadde Senterpartiets unge avløsere ikke regnet med at Sylvi Listhaug også er en listig bonde, og at hun hadde satt opp en regelrett revefelle for dem. Manglende rutine i skauen, og de ble lette ofre for en dreven budeie fra nord. Ulv jager ulv. Bare nå var det Viking mot bonde.

- FOR ODIN OG KONGERIKET! skrek Listhaug, mens kulene rant ut av rifla.

Tybring-Gjedde, som kom pesende en stund etter den langt sprekere budeia fra nord, sendte også et par kuller i skallen på de tre, selv om de allerede var ute av spill.

- Mens orkesteret spiller, pustet og peste han, før han også satte en kule i pannen på Erna, som forskrekket satte et ondt blikk i Listhaug.

Det var da det skjedde, det som så ofte skjer; KrF og Venstre angrep FrP i ryggen.

I et blitz-angrep verden ikke har sett maken til siden lenge før noen verdenskrig, stormet de resterende troppene i Venstre og KrF fram. Meter for meter avanserte de, og selv om Trine Sofie Grande sinket noe, var framrykningen en ubetinget suksess.

Verken Listhaug eller Tybring-Gjedde så angrepet komme, og bakholdsangrepet var et feigt faktum, igjen. Med en kule i nakken segnet Listhaug om, mens Tybring-Gjedde ble skutt mellom skulderbladene.

KrFs Hareide, som forskrekket løp rundt og ville gi den siste salve til de hardt sårede, hadde fått utslåtte Rabid Jaja til å sitere noen strofer fra sverdverset i koranen, i tilfelle de skadde var muslimer.

I det samme forsto plutselig Grande at dette var et lagspill, og at hun heller ikke var på lag med Hareide, eller noen egentlig, så hun skjøt dem alle. En velrettet kule i bakhodet på hver enkelt, så enkelt, så effektivt. Dermed virket det som Grande var den som ville stikke av med flagget, mest på trass egentlig for den store tunge kroppen var lei av å gå i skogen.

Men da hoppet han fram, FrP-helten, grep geværet fra Tybring-Gjedde og tok nesten en hel salto, før han gikk over i et nesegrusende nedslag så blod og sørpe skvatt. Men med blod fossende ut av nesen og med sørpe og skitt i hele trynet, kom krigsropet:

- FUUUUUUUUUKKKKKK YOOOOOOOO! brølte Lerstein og tømte magasinet i en Z for Zorrow på Grande.

Dermed ble Lerstein “last man standing” og vinner av spillet, til tross for at ikke alle andre deltakere var blitt skutt.

For SV, som er langt under sperregrensen og egentlig var utestengt fra årets turnering, hadde allikevel klart å flørte seg inn hos forskjellige lagrettsdommere og tannleger ved å bruke sitt sterkeste og mest innbydende våpen, Inga Marie Thokilsen, som også stilte lag. Men hun hadde gått i helt feil retning og var på god vei mot Sverige, før hun instinktivt oppdaget feilen og endret retning, så hun er nå er på vei mot Russland. Thokilsen ble derfor klassifisert som “missing in action,” og de aller nærmeste har fått beskjed.

MDG, som også stilte med et 1-manns lag, bestående av Rassmus Hansen, fant fleinsopp allerede etter noen få meter fra start og ble demed sittende. Reserven, Jin Lee, fant aldri fram til skogen.

Både SV og MDG ble derfor diskvalifisert utpå kvelden.

Røde Kors har sendt patruljer for å lete etter begge lag, men det er fryktelig dårlig sikt i området siden det er natt, så søket ble oppgitt etter omlag et kvarter, da kanelboller, kaffe og en god drøs fristet mer, og vil bli gjenopptatt en god stund etter lunsj i morgen.

Både APs Jihadia Takbir og Venstres Rabid Jaja sverger nå hevn til neste års paintballturnering. Begge har allerede meldt seg på beinharde survival-kurs i Syria for å forberede seg best mulig.

Også Venstre som parti varsler omkamp, som vanlig, og er uenig i resultatet.

Grande mener nemlig at Lerstein umulig kunne klart å skyte om han var krigsfange, for da burde han hatt håndjern eller svarte strips rundt de blodige hendene, hatt hendene på ryggen, vært naken og blitt bitt av hunder, og dessuten vært seriøst og brutalt torturert av Høie og Brende, og dermed ikke i engang i stand til å stå på eller krysse beina.

Dette ble imidlertid avvist av disiplinærkomitenemda på Stortinget, og Grande ble dermed fradømt to feriedager, samt å lese seg opp på Geneve-konvensjonen. Hun må nå stille på jobb to dager før alle andre etter sommerferien, som avsluttes i romjulen. Forløpig har ikke Grande bestemt seg for om hun vil anke frafallet av de to feriedagene eller tvangsopplesningen på konvensjonen, men sier til NSB at å tvinge en alvorlig ordblind til å lese konvensjoner burde være på lik linje med tortur, da paragraftegn ligner mistenkelig på dollartegn, bare uten en sum, og at det er like forvirrende som å skille stemmeknapper fra hverandre, sier hun.

Resultatet fra paintballturneringen blir uansett stående, så ubeseirede FrP kunne derfor gratuleres med seieren også i år.

De går dermed videre til den internasjonale finalen, som i år arrangeres i utkanten av Ukraina, men der er utspekulerte og listige Tyrkia favoritter.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.87/5
Rating: 2.9/5 (100 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.