Sosialmedisinalsk eksperiment: Kan man leve på 2000 kroner året i Ålesund?

 
Sosialmedisinalsk eksperiment: Kan man leve på 2000 kroner året i Ålesund?
Loading...
Loading...
Arvid i sosialmedisinalavdelingen her hos Gu'bedre er en sær mann, men en som også er ganske kvikk i replikken.

Nå blir han åpenbart med kona til Ålesund for å se om det er mulig å leve på 2000 kroner et helt år i vestkantsdrabantbyen.

For her en dag når kom hjem etter 10 års ekteskap og fant kona som holdt på å pakke, fant tydeligvis Arvid tiden moden for utsette kona for et lite, men langvarig sosialmedisinalsk eksperiment med det samme, og ville altså vite om det er mulig å leve for skarve 2000 kroner i året i Ålesund. Dette var hvertfall historien han fortalte.

- Jo, jeg kom hjem og fant henne når hun holdt på å pakke, så jeg spurte det innlysende:

"Hvor skal du?"

- Til Ålesund, svarte hun frekt. Jeg fant ut at det er menn der som vil betale meg 1000 kroner i cash bare for å gjøre det jeg gjør for deg gratis, fortsatte hun.

- Så jeg begynte øyeblikkelig å pakke selv, og uunngåelig kom det fra kjerringa:

- Hva er det du gjør? hun skrek hun.

- Jeg skal være med deg til Ålesund ... For jeg har lyst å se hvordan du skal klare å leve på 2000 kroner året.

Siden har vi ikke hørt fra Arvid, så vi kommer åpenbart med mer om denne saken, og ber samtidig Arvid ta kontakt snarest.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.8/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.