MDG: Hasjplanter og sopp må plantes overalt - snarest!

 
MDG: Hasjplanter og sopp må plantes overalt - snarest!
Loading...
Loading...
- Som vi har sagt de siste tredve årene, vi har kun 5 år på oss! slår Rassumus Hansen fast.

Jorden er på bristepunktet (igjen) hevder MDG, etter at en håndsopprekning på forrige landsmøte hjemme i kjellerstua hos partileder Rassmus Hansen, fortsatt viste en overveldende enighet om at jorda er i ferd med å selvantenne. Den eneste som stemte blankt var representanten fra Askøy, men det var på grunn av lang reise og uvant sterkt dop, så han sov allerede.

- Bare se sånn som i dag, med nærmere 28 grader. Det er bevis nok i seg selv, sier Hansen til Nettoavisen, samtidig som han puster ut og tørker falsk svette for å virke overbevisende.

I følge Hansen mener MDG samstemmig at tiden er knapp, at handling må komme nå, ellers har vi kun 5 år igjen før ragnarokk.

- Ja, men dette er ikke noe nytt. I snart 30 år har vi sagt at vi har kun 5 år igjen å handle. Når skal folk begynne å høre på oss? legger Hansen til, før han glemmer samtaleemnet og begynner å snakke om noe helt annet.

Også MDGs Kim Li Lang er bekymret. Hun har akkurat sett på noen tall som lå alt for høyt for henne, og det var egentlig nok. Li Lang mener estimatet på 5 år ligger trygt, som vanlig.

Tidligere ordførerkandidat for MDG i Oslo, Sholtar Sulltann, tror heller ikke overdelen av jorden har en sjanse. Han retter en advarende pekefinger mot vesten, som har skapt alt fra osende sigaretter til CO2 utslipp fra øl.

- Hvordan vi kommer oss til undersiden av jorden og klarer å bli hengende fast, blir opp til andre å finne ut av, men det ser ut til å bli vår eneste sjanse, sier Sulltann, og skuler mot ei kjerring i lårkort.

MDG mener dessuten at krigen i Syria og Irak har bidratt sterkt til global oppvarming, og anmoder nå ISIS på det sterkeste om å ikke skyte mer enn aller nødvendigst, da kruttrøyk er verre enn vanlig eksos. Samtidig ber Hansen Russland om å heller bombe for eksempel i vann, så ikke forurensende støv spres i lufta.

Hansen, som er MDGs representant på Stortinget, får nå delvis og uventet støtte for femårs-teorien.

- Sikkert kortere tid og, men det har ingenting med global oppvarming å gjøre, sier FrPs Ulf Isak Lerstein, som umiddelbart får APs Jihadia Takbir på nakken.

- Sånt er bare sårende. Jeg har ikke fått sove i hele natt, bare ligget og tenkt på Lerstein, sier nyskilte Takbir til NRK og TV2, med store triste øyne.

Den nå 30 år gamle 5 års hastehandlingsplanen vil bli lagt fram for Stortinget når det samles etter ferien og Hansen krever umiddelbar handling om den blir vedtatt, noe han både håper og tror.

- Den er selvsagt blitt oppdatert og for eksempel droner er med. For ingen har tidligere forstått hvordan de får dem til å fly, men nå kan vi avsløre at de bruker bensin! Dessuten har det kommet mobiltelefoner med kamera og blitz, og er du klar over hva blitzen gjør med molekylene i lufta? spør Hansen rektumisk.

- Vi (MDG) mener også at alle sorter hasjplanter og hallusinerende sopp må plantes ut overalt, for de forbruker mye CO2. Det må skje snarest, sånn at menneskeheten etterlater seg noe viktig og av betydning om vi denne gang får rett, legger Hansen til, før han igjen glemmer hva han snakker om og i stedet begynner å legge ut om fiktive fiskekvoter han har fisket opp her og der, til han på ny sporer av og forteller om nok en fiks ide han fikk.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (136 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.