Krekar blir observatør på Mannen

 
Krekar blir observatør på Mannen
Loading...
Loading...
Statens Vegvesen, som tidligere i år ansatte Mullah Krekar som landets første Vegsnuser, har nå inngått en leieavtale med Norsk Geologisk Institusjon om utlån av mullahen.

Oppdraget blir simpelthen å oppholde seg på toppen av fjellet Mannen, som hvert øyeblikk kan kollapse, der Mullah Kreket skal observere bevegelser.

Leieavtalen er midlertidig og varer kun til frosten slår til for fullt i nord, eller Mannen faller.

I følge NSB, som først bragte nyheten, er det ikke snakk om noe sign-on fee eller overgangssum, da Krekar fortsatt nekter å ta betaling for arbeid fra vantro. Dermed blir trygden fra NAV på 89,000 i måneden stående, selv om oppdraget klassifiseres som et såkalt høyrisiko-oppdrag.

Mullahen vil nemlig bli helt alene på Mannen, og vil bo i et noenlunde vanntett telt velvillig sponset av Europris.

 Observasjoner av synlige, følbare eller snusbare rykninger i Mannen, har Kreket fått i oppdrag å rapportere til Hermetisk Institutt på Frøya, der de setter etikett på observasjonene og siler ut.

- Det er selvsagt en risiko forbundet med observatøroppdraget, men mullahen er en tøffing med terroristbakgrunn, så dette går nok bra, sier administrerende vegsjef i Vegvesenet, Smale Vegen, som legger til at de vil ta kontakt med Krekar ca hver 14 dag for å sjekke opp.

- Det er fortsatt usikkert når Mannen faller, men det skjer uansett ikke om morgenen, så Krekar har fått beskjed om å gjøre seg ferdig med religiøse oppgaver før klokken ti, for deretter å binde seg fast i en stor stein, sånn i tilfelle, sier avdelingsingeniør på Lofoten Hotell, Børge Lofoten.

- Skulle Mannen falle med Krekar på toppen, så sier det seg selv at leieavtalen opphører med øyeblikkelig virkning, siden utløsningen jo kom og den falt, sier Vegen, på spørsmål om hva som skjer om Mannen skulle falle.

Han legger til at alle parter er klar over risikoen, men at Krekars evne til å snuse fram sprekker i underlag er unikt innen Staten, og at snusingen kan gi et rundt tre minutters varsel om at Mannen er i ferd med å falle, dersom Krekar tar kontakt øyeblikkelig.

Helt vill

I følge BD, har ubekreftede kilder hevdet at Krekar ble helt vill og truet alle han så etter å fått vite om leieavtalen, og aller sterkest reagerte han på navnet på fjellet, som han mener det er totalt homofobisk å sette seg på eller bestige.

Men han roet seg da PST kjørte forbi med en plakat der det sto “Italia, bon voyage!”Han begynner derfor i jobben på Mandag, og har fått utlevert seletøy og proviant for en måned han skal bære med seg. Da er det meningen at han skal rusle ned for å hente mer.

Mullah Krekets advokat, Brynjar Mesling, har ikke vært tilgjengelig for kommentar, men sier til det ukrainske fagbladet Money and Law, at uten Krekar hadde han gått konkurs forlengs, og han foreslår derfor at alle med litt plunder og uorden i økonomien tar en vaskeekte terrorist som oppdrag, som ham.

- Money for years and years, many many years, sier Mesling til fagbladet, og avslutter med en thumbs up smiley.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.52/5
Rating: 2.5/5 (145 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.