Duellen: Knarvik vs Gule

 
Duellen: Knarvik vs Gule
Loading...
Loading...
For første gang møtes de to kamphanene til debatt, eller dyst, og det er også første gang de møtes ute i det fri.

- I den svarte stolen, den frittalende kunstneren Lars Knarvik, og i den andre svarte stolen, NRK-orakel og altmuligekspert, Thomas Gule, sier programleder Ari Behn, som etter at han mistet prinsessa, cornflakesen og halve kongeriket, og har hatt vedvarende traumer etter at han ble tafset på av Kevin Spacey, har måttet nedverdige seg til å jobbe for NRK.

Han har ikke før introdusert de to før det braker løs.

- Jævla rasistiske drittsekk! skriker Gule mot Knarvik, så spyttet spruter utav kjeften.

Det hvite skjegget står i skarp kontrast til det blodrøde trynet, som ser så kokt ut at det kan varme et middels stort rom. Med spilende øyne og fråden dinglende, får Knarvik så passet passer.

- Jeg tar fram teskjea så du i prinsippet i alle fall skal ha en ørliten sjanse til å følge med, brøler Gule, før han forklarer hissig:

- Knarvik tegner rasistiske dotegninger. Knarvik argumenterer rasistisk. Knarvik har avslørt at han intet vet om islam - eller OIC for den del. Knarviks vurderinger - av det meste - svarer til barnehagenivået han tegner dotegninger på. Konklusjon: Knarvik er uvitende, dum og rasist. Hans sjofelheter gjør karakteristikken drittsekk særdeles dekkende, raser Gule, mens knokene hvitner mer og mer og hodet ser ut til å ville eksplodere hvert øyeblikk.

- Men hø... prøver Knarvik seg, men blir bryskt avbrutt av Gule, som nå er i siget.

- Knarvik er ikke bare en rasistisk drittsekk, men jammen santen også uvitende og dum. Ikke overraskende, ler Gule hysterisk, mens ansiktsfargen blir gulere og gulere etter det plutselige raseriutbruddet.

- Hallo, prøver Knarvik igjen, men blir på nytt avbrutt. Denne gang av taperen av halve kongeriket og prinsessa til kongen.

- Det var det vi rakk. Takk til Thomas Gule og Fredrik Skarvik, og så ses vi igjen i morgen. Da vil debatten vil stå mellom nynazistiske Hege Storvik og den tidligere avsatte og nyinnsatte milititslederen og frihetskjemperen i Iransk Råd Norge, Mettapp Tafsar, sier Behn mykt og slepende på s'ene, etter at han i kjent NRK debattprogramånd hadde latt alle deltagerne få si sitt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (116 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.