- Det der e IKKJE mor mi!

 
- Det der e IKKJE mor mi!
Loading...
Loading...
Forrige uke ble det kjent at en nordmann hadde drept en og skadet flere i London. Da nyheten kom utløste det total panikk i redaksjonen. Knut-Arild, som har begge foreldrene på ferie i byen var rett og slett vettskremt. Han var sikker på at mora sto bak, at hun nå omsider var gått møkklei farens syting på shopping, og at dråpen bokstavelig talt hadde dryppet. Flere ganger gikk han over i tungetale og ba tungt på huk i kantina.


Dessuten var det visstnok et umotivert angrep av nordmannen, og det fikk ham til å be ekstra hardt.

- Det e mor mi! Hu har klikka! messet han mellom tungetale på ekte bømlosk.

Per var også bekymret og lurte på om det kunne være en trønder som ikke fikk tak i snus eller sterk nok sprit, mens Raymond forsikret om at alle nordmenn som angriper, også angriper ham.

- Det kan være broren min og, sa Trine Sofie, sekretæren vår, som har en hissig bror som studerer logikk i byen.

Hun var helt skjelven, noe som ble et problem når hun skulle skjenke kaffe, men hun var tross alt mer fattet enn Knut-Arild, som så for seg både en død far og ei mor i arresten.

Selv kjente jeg pulsen slå ekstra hardt siden det er mange norske fotball-supportere i London for tiden. Nå har en dritings Chelsea-nutter gått berserk mot noen norske Tottenham eller Fulham fans i feil drakter. Norske hooligans sikkert, var tanken som slo meg.

Men så kom det et blurry bilde av nordmannen, og vi løp til skjermen for å se.

Knut-Arild pustet lettet ut, foldet hendene og kikket i taket, før han spontant rynket på nesen og utbrøt:- Det der e IKKJE mor mi!

Også Trine Sofie var lettet, for broren er en liten hissig rødhåret jævel.

Fortsatt var det imidlertid fare for at det kunne være en norsk Chelsea-supporter som hadde gått rablende berserk, så pulsen holdt seg stabilt i utakt, inntil det ble informert om at nordmannen er fra Somalia, og der er de fleste enten Arsenal eller Jihad United supportere, eller begge deler, og da roet pulsen seg.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.85/5
Rating: 2.9/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.