USA planlegger utskytningsrampe for atomvåpen i Holmenkollen

 
USA planlegger utskytningsrampe for atomvåpen i Holmenkollen
Loading...
Loading...
Det ble i dag kjent via det statistiske russiske nyhetsbyrået Rattattaass, at USA planlegger å bruke Holmenkollen til å avfyre atomraketter mot Hviterussland, Svarterussland og bare Russland, i tilfelle den ene parten går tom for argumenter. Det er fortsatt ikke kjent hvordan Rattattaass fikk tak i opplysningene, som ble publisert før det i det hele tatt ble gjort kjent.

Forslaget, som visstnok kom fra NATO-boss Jens Stoltenberg, som er lommekjent i traktene, kom under et møte i NATO etter lunsj i dag. Holmenkollen er alltid full av tåke, så det er en perfekt plass for hemmelige våpen, sa Stoltenberg.

Nå bekrefter den amerikanske Pentagon generalen, Neil F. Ucking Hardcore, at opplysningene stemmer, men legger hoderystende til at han mener ideen er en av de verste i menneskehetens historie, at Stoltenberg ikke har peiling på hva han driver med - som vanlig - og at det hele virker som et livsfarlig minne fra ungdomstiden hans, da han ble observert high, bærende på plakater mot NATO.

Hardcore forklarer at for å spare drivstoff skal nå langdistanserakettene sendes ned Holmenkollrennet, fra øverste ledd, for så å avfyres først etter de første 200 metene etter hoppet.

- Vi sparer 200 meter drivstoff, men om den treffer i KGBgata 1 eller 25, what difference does it make? sier Hardcore, og slår ut med armene som en macho versjon av Hillary Clinten.

- Dessuten peker hopprennet feil vei, så hele Holmenkollen må bygges om, sier han videre, men legger til at 200 meter dog er beregnet uten V-stil.

Amerikanerne kommer til å foreta en rekke prøveutskytninger i nærmeste framtid for å se om metoden virker, men det blir uten atomstridshoder, lover Hardcore.

- Det blir vanlige 20 tonns missiler med 30 tonns sprenglegemer, så vi håper og krysser fingre og tær for at det virker, selv om jeg personlig synes ideen er en fubar-løsning av uante dimensjoner.

- Hva om motoren ikke starter? spør Hardcore retorastokratisk, og svarer selv:

- Then God help us all, sier han bryskt, hilser til bereten, tar den andre hånda til hjertet, mens han klakker hælene sammen før han går.

Norges statsminister, Erna Solberg, som instinktivt trodde forslaget først bare var tull, støtter det nå fullt ut. Det skjer etter ømme hviskende ord i øret fra det Hvite Hus, noe hun er usedvanlig svak for.

Hun ser nå kun fordeler.

- Arbeid til flere, sier hun, og nevner i fleng:

- Riggere for å bære rakettene opp og slippe dem utfor, politi for å holde folk unna, og skulle det gå galt, så er det bare arbeid til enda flere: politi, helsevesen, Røde Kors, Blå Kors, Røde halvmåne, Leger uten grenser (og de med), fastlegen, brannvesenet, Kripos, FBI, CIA, PST, EU, FN, KGB, VIF, Brann og Moss, for å nevne noen, skarrer hun.

Ombyggingen av Holmenkollen starter umiddelbart etter sommerferien. Jobben skal utføres av Statens Vegvesen, og det kan derfor bli endel kødannelse i området de neste 16 til 25 år.

Jens Stoltenberg, fortsatt rødmende etter skryt fra Trump, forteller til NRK, at ideen hans kan ha revolusjonært framtidig moderne krigføring, og at han nå også har begynt å pønske ut en sprettert-variant.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.96/5
Rating: 3.0/5 (107 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.