Svenske flykningemottak innfører nytt bestikk - etter ordre fra politiet

 
Svenske flykningemottak innfører nytt bestikk - etter ordre fra politiet
Loading...
Loading...
Det svenske flyktningemottaksforbundet (DHL) har inngått forlik med Iransk Råd, Säpo, rikspolitiet og Adidas, om å innføre nytt bestikk på landets flyktningemottak, og alle parter er sånn middels misfornøyd med løsningen.

Bakgrunnen for pålegget er en idé-konkurranse i Eksperessen som slo an, der moderate forslag som kunne redusere tafsing kunne foreslås. SD’s forslag om håndjern og øyeblikkelig utvisning ble nemlig svært dårlig mottatt i Sverige, så en konkurranse måtte til. Førstepremien var en bag fra Adidas, og den heldige vinneren er Sven Bent Jokke Svenson, som kom opp med ideen om bestikket. Svenson, som bor et lite gult hus akkurat i krysset mellom Sveagatan og Labbetussparken i den lille bygda Smålandsand, foretrekker av sikkerhensyn å være anonym.

“Genialt,” beskrev juryen forslaget som.

Ideen bak er rett og slett å tilby sen middag og et såkalt “komplisert måltid,” sammen med dette bestikket de dagene det er festivaler eller konserter, og på den måten vil tafsere sitte og slite med maten gjennom hele konserten.

Eneste jurymedlem som hadde innvendinger til bestikket, var rikspolitisjef Dan Eliasen, som fortsatt er sur fordi tafsebåndene ikke virket på andre enn ham selv. I en mutt bemerkning sier han at “det virker som et SD-forslag,” så da er han av prinsipp betenkt, uansett.

Men den resterende juryen, bestående av Emil Ivar Lønn Bjerget, Solfrid Kålrotstuen, Bo Bang, Miladotadototo Kangobongodongodang og Helmut Anazistan, overkjørte Eliasen og anbefalte Justis, Integrerings og kampsportminister, Morgan Kane, å umiddelbart innføre bestikket, og dessuten å slutte å høre på Eliasen.

Imidlertid hadde også forlikspartnerne sine innvendinger.

Iransk Råd kaller som vanlig forslaget rasistisk, men sier i en islamistisk pressemelding i iransk statsfjernsyn at “de har forståelse for at sunniene må stoppes.”

Leder av DHL, Tage M. Home, synes rett og slett forslaget er forkastelig, da det tvinger forbundets medlemmer til å tilbringe mer tid med tafsere, men han ber medlemmene ha sympati også med tafseofre.

Säpo forsto ikke helt hvorfor de var blandet inn i forliket, men siden de nå var det, hadde de ingen ytterligere kommentar utover det de allerede hadde sagt. Det var snakk om riktig sikkerhet.

Adidas, som har hatt en markant økning i salget av gode løpesko i Sverige, sier i en slengbemerkning at de fortsatt forventer sterk vekst, selv om de frykter at salget av tafsesko muligens vil synke på grunn av forslaget. Tafsing er som kjent en lagsport, og lag betyr sko. Mange lag betyr mange sko.

SD og Jimmie Åkerson er på sin side godt fornøyd med ideen, men mener bestikket med fordel også kan dyppes i baconfett eller smøres med en spekeskinke.

Det forslaget har imidlertid Tauverksforeningen frarådet, da det kan tiltrekke mus og diverse andre skadedyr, og dermed forverre problemet. Ellers er de godt fornøyd med avtalen med Migrasjonsverket, om bestilling av 60,000 spoler bestikktau.

Om veeeeeldig lange middager vil sette en stopper for tafsing gjenstår å se, men foreløpige testresultater viser at en bolle suppe tar minst 5 timer å fortære, å skjære en svinekotelett i to tar 2, mens det å spidde 4 oliven tar 6.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (90 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.